vrijdag 17 februari 2012

SUPER BLIJ......

Sinds kort doe ik mee aan Challenges en Candy's om zo  mijn creativiteit te laten zien en een kansje  te wagen  om leuke prijsjes te kunnen winnen.
En wat blijkt.......krijg ik een mailtje van mijn freubelvriendin Carol......en wat denk je......................................even dus vlug kijken op http:www//decreatievezebra.blogspot.com/   ..................heb  een derde plaats gehaald met een Zebra kaartje.
Ben nu super blij dus.....

zaterdag 11 februari 2012

Liefde...


Dit kaartje heb ik gemaakt voor http://www.annettescreafarm.blogspot.com/ met als thema Liefde.......gelukkig had ik nog restmateriaal liggen waarmee ik al eerder zo'n kaartje gemaakt had.
Ze zeggen wel eens, niks weggooien. zo doende kon ik dit kaartje ook weer maken.
Bijna identiek......

maandag 6 februari 2012

Zebra...


Deze zebra en de zebrastrepen zijn gestempeld.
Onderaan heb ik een bamboeblokje gestempeld en met alcoholinkt gekleurd.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Met deze kaart wil ik meedoen bij http://decreatievezebra.blogspot.com

Valentijn...Feb. 2012

Met deze kaart wil ik meedoen aan een sketch van http://creamiepdesignteam.blogspot.com met als thema Valentijn.
Ik heb voor deze kaart papier gebruikt wat ik nog had liggen. Aangezien ik de uitdaging aan wil gaan om met challenges en sketches mee te doen, zal ik ook meer malletjes moeten aanschaffen, wat nu nog beperkt is. Voorheen was het voornamelijk stempelen en borduren wat ik deed. Ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden......

woensdag 1 februari 2012

Kansje wagen.....

Eindelijk is het dan zover.....Mijn vriendin Johanna is gisteren bij mij geweest en heeft me uitgelegd hoe ik op een leuke manier kans kan maken op leuke hobbyspulletjes. Dus heb ik me aangemeld om een Candy te kunnen winnen. En natuurlijk ga ik dadelijk ook nog eens proberen of ik leuke kaartjes kan maken om aan een Challange mee te kunnen doen. Het blijft natuurlijk allemaal een gokje, maar ja......Wie niet waagt die niet wint.....dus gaan we ervoor!
Ben zeer benieuwd.Ik wens jullie allemaal veel knutselplezier....